O festivalu

“Vroči ples v deželi gozdov in pustolovščin” - tako lahko v nekaj besedah opišemo Woodland Festival!

Vabljeni na epsko popotovanje imenovano WOODLAND 2019 - Beats of Nature, ki vas popelje na unikatno prizorišče v osrčje narave. Prevzeli vas bodo neverjetni ritmi naših vrhunskih DJev in mamljivi ter spektakularni odrski nastopi!


Odkrij skrivnostno glasbeno pravljico v objemu dreves, kjer lahko skriti pred radovednimi očmi doživite najbolj zapeljive glasbene sanje! ;) In letošnji WOODLAND 2019 bo definitivno takšen, ki se ga boste spominjali tudi na stara leta ;)

PRIČETEK: SOBOTA 6. JULIJ - ob 20:00

ZAKLJUČEK: NEDELJA 7. JULIJ - ob 7:00

1/4

Osnovne informacije

  • SUPER UGODNE CENE PIJAČ: Woodland festival je namenjen vsakemu žepu saj je na prvem mestu vrhunska zabava. Zato boste lahko izbirali med pestro ponudbo vaših najljubših pijač priznanih alkoholnih in brezalkoholnih znamk (vključno z mešanicam) po akcijskih cenah.

 

  • LOKACIJA: Woodland festival poteka v osrčju narave v Pristavi nad Stično v bližini Ivančne Gorice (4 km). Pot do prizorišča je urejena & omogoča lahek dostop.

 

  • OMEJENO ŠTEVILO VSTOPNIC - NE ZAMUDI! Na vseh prodajnih mestih Eventim. 

 

  • Dogajanje je na privat zemljišču, prisotnost na prizorišču ter prihod in odhod iz prizorišča zabave na lastno odgovornost!

 

  • Ne pozabi; KAR SE ZGODI NA WOODLAND, OSTANE NA WOODLAND! (In v Woodland 2019 galeriji ;) )